Dit Ontvang Je GRATIS Aan Extra's Indien Je Nu Je Bestelling Plaatst!

GRATIS Levenslange Updates (ter waarde 17 euro)

Omdat je zo meteen bij de groep trotse eigenaren van de artiesten handleiding hoort, wordt je als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwe updates. Al het belangrijke nieuws krijg je direct automatisch in je inbox!

GRATIS Een Exclusieve Bonus Module (ter waarde 17 euro)
Extra Bonus Module bijgevoegd in de artiestenhandleiding.

Met onder andere:

Weetjes en oefeningen over hoog zingen, Zangtips, Vergroten van je Stembereik, Stemoefeningen en nog véél meer!


en GRATIS Een Persoonlijk E-mail Consult Met Gina Smith! (ter waarde 27 euro)

Advies en begeleiding op maat. Laat een expert naar jouw songtekst kijken en aanbevelingen doen die ervoor zorgen dat je songtekst op z'n best wordt!

(laten we er samen een succes van maken!)

 

 

Ontvang ALLES Vandaag!

Je kan vandaag direct toegang krijgen tot het gehele pakket.

Nu vraag je je misschien af wat de prijs van deze handleiding is.

Nou, het is nogal moeilijk om er een prijskaartje aan te hangen.

Als ik alles bij elkaar optel heb ik letterlijk duizenden euro's uitgegeven om deze technieken te leren van andere experts. En verder heb ik totaal honderden uren gewerkt aan het ontrafelen van technieken en methodes.

Laat staan het omzetten van deze kennis tot een duidelijke STAP-voor-STAP handleiding. Ook het testen en het verbeteren van de handleiding duurde 1 a 2 maanden.

Maar toch wil ik dat iedereen de kans krijgt om deze handleiding in bezit te kunnen krijgen en succesvol te worden.

Ik heb dus besloten om de prijs van de online versie erg laag te houden. En het pakket niet aan te bieden voor de normale prijs van 188 euro. Zelf niet eens voor 50 euro.

..

Indien je NU besluit om jouw pakket in huis te halen bedraagt jouw investering slechts 27 euro!

 

 

Dit is hoeveel je bespaart:

 

    Normale Prijs Actie prijs voor MAX 5 deelnemers in de maand
Songwriters Artiesten Handleiding € 80,00 € 27,00
Haal Het Optimale Uit Jezelf Als Artiest Zijnde 47,00 GRATIS
Levenslange Updates 17,00 GRATIS
Exclusieve Bonus Module 17,00 GRATIS
Recht Op 1 Persoonlijk E-mail Consult Met Gina Smith 27,00 GRATIS
Totaal: €188,00  €27,00

Klik op deze link om het pakket DIRECT te bestellen

 

*De lage prijs van 188 euro 27 euro kan ik je enkel en alleen vandaag garanderen. De kans is groot dat de 5 pakketten morgen uitverkocht zijn en ik de verkoopprijs weer terug is gebracht naar het normale niveau van 188 euro. Je bent dus enkel hier en vandaag verzekerd van deze lage prijs!

 

 

 

Miss D, Rapster in samen werkings verband - Den Bosch


"Ja wel heel gaaf dit.. , Dingen als jezelf promoten en echt artiest kunnen worden hebben me enorm geholpen. Ik denk dat ik nu echt wel een goede kans maak om door te breken. Ik heb je boek helemaal doorgelezen en ben nu 2 weken verder. Ik heb intussen 3 liedjes geschreven en begin binnenkort aan de opnames van mijn eerste track!

 

 

Dit Is Wat Je NU Moet Doen

Normaal kost een songwriting workshop van een dag je €247,-
In dit volledig pakket leer ik je meer als dat ik je op één dag in het echt zou kunnen leren. Met als bijkomend voordeel dat je de informatie op eigen tempo door kunt nemen. Bepaalde stukken kun je dus makkelijk herhalen mocht je iets vergeten zijn!

Klik Hier en Bestel Vandaag De Songwriters Artiesten Handleiding Met Een Bundel Van Extra's Voor Slechts
188 euro. 27 euro en Start Direct Met Het Schrijven Van Succesvolle Songteksten!

 

 

 

 
 
 

John, koorlid – Moerstede

 


"Het fijnste was dat het binnen 1 minuut te downloaden was.. Ik ben enorm gelukkig met de duidelijke handleiding. Ik ben al best op leeftijd en zing in een mannenkoor dat eigen nummers schrijft. De geheimen over hoe je nou echt bekend wordt in de muziek scéne was voor mij niet zo te doen want dat hoeft voor mij niet meer. Maar hoe ik snel en effectief geweldige nummers schrijf had ik heel graag al veel eerder willen weten. Heel erg tof hoor!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik wens je ontzettend veel succes met het songwriten,
Laten we er samen een succes van maken!!

 

 

Gina Smith

SongwritersGeheimen.com

 

PS - Je kunt nu 3 dingen doen:
 

1.    Je verlaat deze pagina zonder enige actie. Over 6 maanden vanaf nu ben je niet meer dan een half jaar verder en zul je nog steeds op zoek zijn naar methodes om succesvol te worden als artiest.

2.    Je gaat zelf boeken lezen, cursussen volgen, deelnemen aan dure workshops of maanden lang succesvolle mensen bestuderen. Dat kan. Vergeet niet dat je dan honderden -misschien- wel duizenden euro's kwijt zal zijn. Alleen zal je waarschijnlijk net als velen een hoop kostbare tijd en geld verspillen in het uitzoeken van de juiste informatie.. Kijk, als je het niet erg vindt om geld over de balk te smijten of als je toch genoeg tijd hebt dan moet je dat vooral doen en ik zal je zeker niet tegen houden.

3.      Of... je klikt nu hier en besteld jouw speciaal pakket direct zodat je er vandaag nog gebruik van kan maken. Je kunt binnen 4 minuten aan de slag, hoeft niet te wachten op de levering, geen boekwerken door te spitten en je hoeft tenslotte nergens bang voor te zijn want je bent beschermt met een unieke Niet Goed Geld Terug Garantie (waarom denk je dat ik deze garantie geef? Simpel, omdat ik al zoveel (beginnende) artiesten heb geholpen!). Klik op onderstaande link, vervolgens op de oranje knop en betaal online via je eigen bank (betaling is uitbesteed aan de payment provider PayPro).

 

PS2 - Ik wil er even zeker van zijn dat je deze kans niet laat schieten. Je zult deze informatie namelijk nergens anders tegenkomen.

Het aanbod is volledig risicoloos dankzij de ZWART op WIT Geld Terug Garantie die ik je geef. Het maken van waanzinnige songteksten met behulp van de stappen die ik je leer zal je succesvol maken en ‘creëren’ van muziek zal je ENORM gelukkig laten voelen! (..gegarandeerd)


De Songwriters Handleiding zal niet langer toegankelijk blijven voor 27 euro en zal snel weer voor de normale prijs van 188 euro verkocht worden. Klik daarom NU op de link hieronder om direct toegang te krijgen tot jouw speciaal pakket!
 

 
 
 
 
 


 Home  |  Contact  |  Privacy & Anti Spam Beleid  |  Algemene Voorwaarden  |  Bestellen

De inhoud van deze website is auteurrechtelijk beschermd.
Ieder gebruik van deze inhoud, in welke vorm dan ook,
zonder voorafgaandelijk schriftelijke toestemming van
de auteur is strafbaar en wordt vervolgd.

Copyright Songwriting Geheimen - 2010 - All Rights Reserved